Ben jij helemaal klaar met pijn?

Nr. 1 behandeltraject voor knie- en rugpijn
Knie- en rugklachten,

Radeloos wordt je er van… Pijn. Velen van ons proberen allerlei verschillende behandelingen en komen er maar niet van af. Zoveel beloften en zo weinig resultaat. Vaak nemen de klachten zelfs toe. Dit gaat ten koste van je werk en vrije tijd, waardoor je de dingen niet kan doen zoals je zelf graag wil. Belemmeringen die je kunt ervaren zijn:

  • Slecht (door)slapen, moeite met draaien
  • Pijn bij opstaan, lopen en zitten
  • Het ervaren van een energielek
  • Stijfheid, zodat zelfs veterstrikken een opgave is
  • Alleen maar kunnen sporten met veel pijn

Vanaf het moment dat je binnenkomt in mijn praktijk gaan we direct aan de slag. We nemen door welke klachten je precies hebt. Daarna zoeken we de oorzaak. Je moet namelijk de échte oorzaak ontdekken waaruit jouw klachten zijn ontstaan, voor je pijnvrij wordt. Ik kijk vervolgens super scherp en analytisch wat er voor nodig is om de oorzaak op te lossen. Daarvoor zet ik verschillende effectieve behandeltechnieken in, onder andere: dry-needling, neuromusculaire stimulatie, (bindweefsel) massage en krachttraining. In totaal zijn het 3 sessies verspreid over een maand. De sessies zijn gepland in week 1, 2 en 4 en duren 60 minuten. Zo is er genoeg tijd om met aandacht jouw behandeling uit te voeren. 

Het traject verloopt in 3 fases.

  • De eerste fase (Release) gaan we verkrampingen, stijfheid en actieve triggerpoints ontspannen. We werken aan de totale spierketen van de voeten tot aan het hoofd. Alles is met elkaar verbonden.
  • In de tweede fase (Rebuild) ontwikkelen we de kracht en stabiliteit die nodig is om krachtig te bewegen. Dit door de juiste spiergroepen aan te spannen met neuromusculaire stimulatie en specifieke bewegingen.
  • In de laatste fase (Routine) kijken we naar jouw dagelijks leven en verbeteren we de laatste elementen zodat je alles topfit kan doen zoals jij dit graag wil.

Meld je aan voor een beweegpatroon analyse

Het is belangrijk om te weten of dit behandeltraject geschikt voor je is. Tijdens de uitgebreide beweegpatroon analyse wordt de oorzaak van jouw klachten in kaart gebracht en wordt je voorzien van eerlijk advies.

Robin is een wandelende encyclopedie. Door een aantal, ogenschijnlijk simpele, tests bij je uit te voeren weet hij feilloos aan te geven hoe je geestelijk en lichamelijk in elkaar steekt. Wat ook nog eens overeenkomt met hoe ik mezelf zie.
Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van (onder-)rugklachten/hernia. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik zat niet langer opgesloten in mijn eigen lichaam en voelde me energieker.
Dit is voor mij de bevestiging dat Robin zeer deskundig is! 

De opbouw naar lange afstand wandelingen en fietstoertochten is in volle gang en heb ik totaal geen last meer van rugklachten.

Opgepast..

Ik spam je 1x per maand met concrete tips (die niemand anders je vertelt), over een blijvend herstel van knie- en rugklachten.

 

Alleen voor mensen die écht pijnvrij willen zijn!

Gelukt!

1
Hey! Waar kan ik je mee helpen?
Powered by