Orthopedische Balance Soles

Alleen voor mensen die écht resultaat willen

Pijn in je lichaam?

Kijk eens om je heen. Hoeveel mensen hebben er last van knie- en rugklachten? We weten allemaal welke houdingen goed voor ons zijn, maar zodra je er even vergeet schiet je weer terug in de oude verkeerde patronen.
Dit werkt dus niet! 
Klachten die voortkomen uit verkeerde beweging en houding zijn onder andere:

  • Vermoeidheid
  • Verkrampingen
  • Rugklachten
  • Knieklachten

Balance Soles zorgen ervoor dat deze direct klachten verminderen. Het zijn zolen die je in je schoenen schuift en zodra je de deur uitloopt merk je al dat je systeem onbewust verandert.

Hier hoef je helemaal niets voor te doen, alles gaat vanzelf.

Door specifieke drukpunten die speciaal op jouw voeten en beweging zijn gemaakt, verandert je houding en beweging zonder dat je hier over na hoeft te denken. Er komt direct meer ontspanning in je lichaam en je voelt dat je benen veel sterker zijn dan normaal. Je gaat namelijk andere spiergroepen aanspannen die veel prettiger aanvoelen voor jouw lichaam.

Nog nooit eerder is er een visie geweest die met steunzolen, behandeling en training exact dezelfde spieren activeren. Alles is op elkaar afgestemd en niets ontbreekt eraan om volledig en blijvend herstel te bewerkstelligen. Voor mijn praktijk werkt Alexander Brands als orthopedisch schoenmaker. Balance Soles worden door hem met grote zorgvuldigheid en kwaliteit gemaakt.

Meld je aan voor een beweegpatroon analyse

Het is belangrijk om te weten of de Balance Soles geschikt zijn voor jouw klachten. Tijdens de uitgebreide beweegpatroon analyse wordt de oorzaak van jouw klachten in kaart gebracht en wordt je voorzien van eerlijk advies.

Ik ken Robin nu een tijdje en hij vertelde dat hij zolen had ontwikkeld. Ik heb in het verleden zaalvoetbal gespeeld en daarbij mijn knie kruisband gescheurd. Pijnlijke kwestie en daar ben ik ook nooit meer helemaal van hersteld. Ik loop daar nu zo’n beetje 35 jaar mee.

Een week na het dragen van de Balance Soles had ik geen pijn in mijn knie. Nou ja, dacht ik dat is toeval. Maar echt.. na 3 maanden nog steeds géén last!!!

Opgepast..

Ik spam je 1x per maand met concrete tips (die niemand anders je vertelt), over een blijvend herstel van knie- en rugklachten.

 

Alleen voor mensen die écht pijnvrij willen zijn!

Gelukt!

1
Hey! Waar kan ik je mee helpen?
Powered by