Selecteer een pagina

Orthopedische Balance Soles

Alleen voor mensen die écht resultaat willen

Spanning in je lichaam?

Kijk eens om je heen. Hoeveel mensen hebben er last van overmatige spanningen in hun lichaam? We weten allemaal welke houdingen goed voor ons zijn, maar zodra je er even niet aan denkt schiet je weer terug in de oude verkeerde patronen.
Dit werkt dus niet! 
Klachten die voortkomen uit verkeerde beweging en houding zijn onder andere:

  • Vermoeidheid
  • Verkrampingen
  • Rugklachten
  • Knieklachten

Balance Soles zorgen ervoor dat deze direct klachten verminderen. Het zijn zolen die je in je schoenen schuift en zodra je de deur uitloopt merk je al dat je systeem onbewust verandert.

Hier hoef je helemaal niets voor te doen, alles gaat vanzelf.

Door specifieke drukpunten die speciaal op jouw voeten en beweging zijn gemaakt, verandert je houding en beweging zonder dat je hier over na hoeft te denken. Er komt direct meer ontspanning in je lichaam en je voelt dat je benen veel sterker zijn dan normaal. Je gaat namelijk andere spiergroepen aanspannen die veel prettiger aanvoelen voor jouw lichaam.

Balance Soles zijn ook zeer geschikt voor sporters. Ze helpen je sportprestaties te verbeteren, ze versterken spiergroepen tijdens trainingen en werken preventief om rug- en knieklachten tijdens het sporten te voorkomen.

Ik ken Robin nu een tijdje en hij vertelde dat hij zolen had ontwikkeld. Ik heb in het verleden zaalvoetbal gespeeld en daarbij mijn knie kruisband gescheurd. Pijnlijke kwestie en daar ben ik ook nooit meer helemaal van hersteld. Ik loop daar nu zo’n beetje 35 jaar mee.

Een week na het dragen van de Balance Soles had ik geen pijn in mijn knie. Nou ja, dacht ik dat is toeval. Maar echt.. na 3 maanden nog steeds géén last!!!

Gratis intake met aanmeting

Het adres is: Raadhuisplein 3, Castricum (Get Fit Gym).
In 30 minuten maken voetafdrukken en doen fysieke testen.
De intake is gratis en volledig vrijblijvend.

Vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering

Via de aanvullende zorgverzekering vallen de Balance Soles onder steunzolen en is er in veel gevallen een gedeeltelijke tot volledige vergoeding. Het heeft geen invloed op je eigen risico.

Klik hier voor meer informatie over een mogelijke vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering.

Plan hieronder direct een gratis intake: