Eerlijke verhalen van

pijnvrije mensen door de Balance Soles en het Traject

Robin is een wandelende encyclopedie. Door een aantal, ogenschijnlijk simpele, tests bij je uit te voeren weet hij feilloos aan te geven hoe je geestelijk en lichamelijk in elkaar steekt. Wat ook nog eens overeenkomt met hoe ik mezelf zie.
Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van (onder-)rugklachten/hernia. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik zat niet langer opgesloten in mijn eigen lichaam en voelde me energieker.
Dit is voor mij de bevestiging dat Robin zeer deskundig is! 

De opbouw naar lange afstand wandelingen en fietstoertochten is in volle gang en heb ik totaal geen last meer van rugklachten.

Robin heeft een hele eigenzinnige kijk op hoe het lichaam optimaal functioneert en wat je kunt doen je lichaam zelf in flow te brengen en houden. Hij begeleidt je met heel veel passie en expertise in het fitter maken van je lichaam. Daarvoor heeft hij een arsenaal aan methodieken aangeleerd en ontwikkeld en gaat net zo lang door tot het gewenste effect bereikt is. Verder is het ook een heel fijn en enthousiast mens. Mijn advies: ga zeker een keer bij hem langs als je last hebt van je schouders, nek, rug of knieën. Met één sessie kan hij echt al een heel verschil voor je maken, hoe gaaf is dat!

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Ik ben bij veel therapeuten geweest, die geen idee hadden wat ze met me aan moesten. Vanaf het eerste moment had ik vertrouwen in zijn traject. Door mijn progressieve spierziekte volg ik een langer traject en zijn nu 5 maanden bezig met intensieve training en behandeling. Het voelt als absolute topsport. We gaan hard vooruit en dat gevoel is lekker met ataxie! We werken met stroom op verschillende frequenties die specifieke spiergroepen activeren. Robin heeft zolen op maat laten maken met een geweldige theorie erachter. Alles voelt beter… mijn spieren, kracht en flexibiliteit zijn nog nooit zo goed geweest.

Robin zijn manier van denken en werken kan geen therapeut tegen op! Petje af!

Ik kende Robin al van een paar jaar geleden vanwege onze gelijke interesse in bewegingsanalyse. Vandaar dat ik weet wat zijn expertise is en hoe goed zijn begrip van het menselijk bewegen is. Toen ik zelf hulp nodig had om van hardnekkige pijnen in bovenbeenspieren en armspieren af te komen (bewegingsketen problematiek) wist ik dat ik bij hem in goede handen was. De opbouw die hij hij in 3 sessies doet is goed afgestemd op wat er gebeurt. En dat is veel! Je voelt je lijf weer reageren en anders organiseren. Met als resultaat dat ik weer kan bewegen zoals ik ben bedoeld

Ik ken Robin nu een tijdje en hij vertelde dat hij zolen had ontwikkeld. Ik heb in het verleden zaalvoetbal gespeeld en daarbij mijn knie kruisband gescheurd. Pijnlijke kwestie en daar ben ik ook nooit meer helemaal van hersteld. Ik loop daar nu zo’n beetje 35 jaar mee.
In 2017 ben ik op Schiphol gaan werken als passagiers assistent. Een super leuke baan waar ik gemiddeld zo’n 15 km (soms meer) loop op een dag. Op de helft van zo’n dag begon mijn knie echt op te spelen. Robin vertelde van de zolen en omdat ik hem ken en zijn onderneming wilde steunen dacht ik, ik koop die zolen. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten. En na een week had ik geen pijn in mijn knie. Nou ja, dacht ik dat is toeval. Maar echt, na 3 maanden heb ik nog steeds géén last!!!
Ik ben heel erg blij en gebruik ze in alle schoenen. Ook in de schoenen waar ik eigenlijk niet op kon lopen…daar loop ik weer op…haha. Dus TOP Robin! Dank je wel.

Een dag na de eerste sessie merkte ik snel resultaat, er kwam een intense energie vrij en ik was al meteen veel stabieler. Ik merkte het vooral aan mijn voeten, alsof ik met beide voeten op de grond stond (zowel letterlijk als figuurlijk). Ook slaap ik veel beter en dieper en kom ik ontspannender over op andere mensen.

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!
Ik heb twee mensen om mij heen met nekhernia en chronische rugpijn direct geadviseerd om eens bij hem langs te gaan.
Gun jezelf een pijnvrij leven!

Bij de eerste sessie merkte ik al gelijk dat de doorbloeding in mijn voeten verbeterde. Een paar sessies later ontstond er meer ontspanning in mijn onderlichaam. Ook is mijn rolstoel aangepast. Ik heb een betere houding en kan langer ontspannen zitten. Mijn spasmes zijn enorm afgenomen. Beide voeten en benen staan rechter. Ik voel mezelf zoveel beter, zonder continue verkrampingen en angst voor spasmes.

Ik leerde Robin kennen in een restaurant in Amsterdam, we raakte aan de praat over zijn werk, waarop ik inging dat ik zoveel lichamelijk klachten had zoals rugpijn last van me knie met nek en heel veel hoofdpijn, wat ook vaak migraine was.
Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop hij zei je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen, waarop ik zei jij bent wel zeker van je zaak, en het is waar hij heeft mij 3 keer behandeld, en ik heb zijn steunzolen.
Ik ben er blij mee Robin!

Opgepast..

Ik spam je 1x per maand met concrete tips (die niemand anders je vertelt), over een blijvend herstel van knie- en rugklachten.

 

Alleen voor mensen die écht pijnvrij willen zijn!

Gelukt!

1
Hey! Waar kan ik je mee helpen?
Powered by