Beweegpatroon Analyse

Alleen voor mensen die écht inzicht willen in hun lichaam

Deze waardevolle sessie is [tijdelijk] gratis!

Hou jij ook zo van terrasje zitten en mensen kijken? Als je goed kijkt zie je mensen verschillend bewegen. Als je nog iets beter kijkt, kan je ook zien dat sommige mensen juist hetzelfde bewegen. Dit heet een ‘natuurlijk beweegpatroon’. We hebben er allemaal eentje. Ja.. jij ook!

Heel interessant! En wist je ook dat zodra je anders gaat bewegen dan jouw natuurlijke bewegingspatroon, je (chronische) pijnklachten ontwikkelt? Klachten die je hieruit voortkomen zijn onder andere:

  • voetklachten
  • knieklachten
  • (aspecifieke) rugklachten
  • nekklachten
  • schouderklachten
  • hoofdpijn gerelateerde klachten

Daarom fascineert dit onderwerp mij zo. Dit is de echte en diepere oorzaak van veel pijnklachten aan het bewegingsapparaat. Het is daarom ontzettend belangrijk om te weten wat voor natuurlijk bewegingspatroon je hebt. Het geeft inzicht in je huidige pijnklachten en voorkomt dat je in de toekomst nieuwe pijnklachten ontwikkelt.

Ben jij benieuwd naar jouw beweegpatroon? Ik onderzoek dit GRATIS voor jou. Geen addertjes onder het gras, maar gewoon omdat ik het leuk vind om je meer bewust te maken van je eigen lichaam. Misschien komt zelfs de oorzaak van eventuele pijnklachten omhoog tijdens dit onderzoek. In dat geval adviseer ik je wat je hieraan kan doen. Ik deel mijn kennis met je en hou niets achter.

Waar is de sessie?

Het adres van de praktijkruimte is: Raadhuisplein 3, 1902 CA in Castricum (Get Fit Gym).

Wat kan je verwachten?

Een beweegpatroon analyse, lichamelijk onderzoek, oefeningen en slaaphoudingsadvies. Alles op maat voor jou.

Plan hieronder direct een afspraak:

Robin heeft een hele eigenzinnige kijk op hoe het lichaam optimaal functioneert en wat je kunt doen je lichaam zelf in flow te brengen en houden. Hij begeleidt je met heel veel passie en expertise in het fitter maken van je lichaam. Daarvoor heeft hij een arsenaal aan methodieken aangeleerd en ontwikkeld en gaat net zo lang door tot het gewenste effect bereikt is. Verder is het ook een heel fijn en enthousiast mens. Mijn advies: ga zeker een keer bij hem langs als je last hebt van je schouders, nek, rug of knieën. Met één sessie kan hij echt al een heel verschil voor je maken, hoe gaaf is dat!

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies! 

Ik heb twee mensen om mij heen met nekhernia en chronische rugpijn direct geadviseerd om eens bij hem langs te gaan. 

Gun jezelf een pijnvrij leven!